平時我對鐵板燒冇咩興趣:咪就係煎熟啲野(食味上係煎熟,或者講師傅有功架地煎。問題係主要睇佢表演先係食鐵板燒嘅精髓個人黎講)。對食物圖片好crazy既我loop到呢間,打去一兩日後就有。唔知做咩個下自己唔警覺,可能飲緊酒?😂😂😂無mark吧枱同睇住燒既位😭成餐好悶,係度係咁等。大大間房只坐我一個人坐梳化仲要勁沉落去,愈坐愈唔舒服自己坐返對面前菜,無扮下野介紹啲醬其實幾唔好。無食啲煙肉,八爪魚有兩大舊,只食一舊。整體算唔錯對面好軟既梳化第一道係大蝦,彈牙汁都好味。每啖都大舊既。前菜再加蝦已覺幾值個價錢😅。兩件鵝肝超大舊,係超市買呢兩舊都要百幾蚊唔止綠色包上既仲大舊。我已用餐紙印鵝肝既兩面油同只食一邊無咁索油既包,之後竟然都痾四五次。食omakase啲魚好油會痾二三次。天,因為都想叫鱈魚同帶子,但魚同帶子成日食,叫下啲一年都唔食一兩次既鵝肝;原來油成咁樣😂(對鵝肝一般般,因油重同個人口味唔太喜好,同埋鵝肝呢種食材…….一般般就盡量少食😅)(睇影相時間)鵝肝上菜 12:34,我等等等等等啲牛等到 12:56。後來走先望到第間房除左吧枱仲有卡位,咁樣姐係燒晒隔離嗰間房既最後先到我,我望到等左2

成餐好悶,係度係咁等。大大間房只坐我一個人

坐梳化仲要勁沉落去,愈坐愈唔舒服自己坐返對面

對面好軟既梳化

兩件鵝肝超大舊,係超市買呢兩舊都要百幾蚊唔止

綠色包上既仲大舊。
後來走先望到第間房除左吧枱仲有卡位,咁樣姐係燒晒隔離嗰間房既最後先到我,我望到等左20分仲想追,諗住等到25分鐘就出聲追。 ok,21分鐘到…….好差好差。
成餐你唔會話好好味,但整體真係唔錯,但等到咁真係破壞晒成餐同心情
(首先個人唔太好鐵板燒😂,香港無食過;只係去神戶食過兩次、去台灣夜市食又食過一次個種)

有問你要幾成,7成熟。我叫美國牛,怕肥。要食和牛都係屋企燒,燒乾身啲再印油😂😂😂

味道係好既,但鵝肝後等咁耐都飽晒。食剩兩件

炒飯唔好,食落冇落鹽咁樣(當然我睇唔到有無……)
我十幾粒米咁試左三四啖,原本想唔浪費,想打包。但食落唔鍾意:無味同好重紅椒味…….
我個人鍾意和牛蒜蓉炒飯,食落有燒汁,似細個食既pepper lunch就夠😂

湯同醃菜都好有誠意😂 意思係算大舊同多料

咁多

甜品咖啡二選一,要左咖啡;以為無甜野食,反正我都唔鍾意甜野
但叫埋單佢即上鐵板甜多士(個時先諗起睇過既食評係有呢樣野。)我根本食唔落,第一反應係唔要。(早知要黎映底,反正人地聽到我唔要都會掉?)
呢間如果係附近住或者做嘢,我都會間唔中黎下(呢個特選套餐要美國牛380炸,咁樣嘅價錢真係就咁買材料都抵返;所以我覺得抵食既);可惜我搭兩個幾鐘既車黎既話,我唔會食第二次😂

服務正常,但自己一個係房,加茶會頻率稀疏啲,咁樣嘅話,我寧願你放茶壺喺我枱面。(我已經係飲得少嘅人)