2009-09-09
尋日朋友生日~ 之後有朋友極力推介要食呢間~ 所以我地一行十人就去左食~食過番尋味我地經朋友/ 餐廳老闆(?) 推介: 叫左(唔好意思, 真係無抄到叫咩名~ 不過你地到, 可以請佢地推介野食嫁 ): 1. momo (好似餃子, 個sauce 好好吃)2. chicken wings (好香嫁~ 雞全翼, 但估唔到連平時印度菜的綠色同橙色醬食, 係咁好吃)3. salad (忘記叫左咩salad, 不過係老闆推介的) 4. ribs (必食~ 食到停唔到)5. 馬沙拉羊肉 (一d 都唔騷, 個汁食烤餅一流啊) 6. xxxx 雞件 (類似鐵板咁嫁, 因為得四件, 所以我無食到~ 不過佢地話好好味)7. four seasons pizza (必食推介, 好耐無0係hk 食過咁好食的pizza)8. 忌廉pasta (pasta 的第一個, 因為我巳經太飽, 所以無食到~ 哈哈) 9. garlic naan 烤餅10. onion nanna烤餅11. butter naan烤餅12. 魚 (都係鐵版上的, 好好食, 不過比較多骨~ 食唔慣多骨魚的朋友要小心d , 但係d 魚好少燒
食過番尋味
我地經朋友/ 餐廳老闆(?) 推介:
1. momo (好似餃子, 個sauce 好好吃)
4. ribs (必食~ 食到停唔到)
5. 馬沙拉羊肉 (一d 都唔騷, 個汁食烤餅一流啊)
9. garlic naan 烤餅
10. onion nanna烤餅
11. butter naan烤餅
12. 魚 (都係鐵版上的, 好好食, 不過比較多骨~ 食唔慣多骨魚的朋友要小心d , 但係d 魚好少燒都會咁滑, 所以值得一試)
13. 仲叫左curry chicken 啊好似~ 唔係好記得個名, 但係都係好好味~
唔知自己有無食漏, 不過真係又抵又好食~ 服務態度極度良好~
我地有十個人, 佢仲幫我地cut 細d 烤餅, 方便我地分呢~
有朋友生日, 佢話下次可以book 位時講明, 仲會送蛋糕~
今次生日的朋友就有杯free 的飲品~ 佢地會會好自動自覺成日fill 水~
我諗我地會狂去~ 因為真係好食, 抵食, service 好好~
btw, 侍應+ 老闆雖然唔係中國人, 但係佢地都可以講廣東話嫁~ 哈哈~~
好親切呢~