2008-08-03
今日同bb紀念日~ 一放學bb就黎呢度排隊~ 原來未開門已經有條人龍,我地排第1呀個卡位好細ga ja~ 個餐牌有d artistic, 不過睇既時候有d困難lor我地叫左燒牛肉冷烏冬同厚切豚肉石燒烏冬個冷烏冬okay啦~ 我麻麻地鍾意咁樣食呀~~ d牛肉都幾好味, 不過同個烏冬好似有dd唔夾全餐焦點就係個厚切豚肉石燒烏冬啦!! 超正超正個湯勁好味, 好夠味浸到d烏冬都好入味, 但同時又唔會諗晒d豚肉成舊大擦膠咁厚架~ 中間有d腩有d肥肉~勁正仲有隻溫泉蛋係上面, 滑luet luet架!!!!!!!!!! 超級喜愛呢個招牌食物!!!!!!!!我同bb都好懷念呢種感覺同味道就好似係日本淺草食無敵家拉麵咁仍然好想食呢~~~~~~~個石鍋真係到我走果一刻仲好熱架!!! 岩晒bb呢d最愛食熱野o既人我地連一啖湯都唔放過呢haha!!!!食完對個冷烏冬毫無興趣hahaa...推介推介仲有呀, 老闆唔會安排太多客入內, 以免太擠迫影響環境同氣氛,唔錯呀!
我地排第1呀
我地叫左燒牛肉冷烏冬同厚切豚肉石燒烏冬
全餐焦點就係個厚切豚肉石燒烏冬啦!! 超正超正
個湯勁好味, 好夠味
浸到d烏冬都好入味, 但同時又唔會諗晒
d豚肉成舊大擦膠咁厚架~ 中間有d腩有d肥肉~勁正
我同bb都好懷念呢種感覺同味道
就好似係日本淺草食無敵家拉麵咁
仍然好想食呢~~~~~~~
我地連一啖湯都唔放過呢haha!!!!
食完對個冷烏冬毫無興趣hahaa...
推介推介
唔錯呀!