2023-07-01
入元朗,一定要同朋友來食B-mix燒肉,之前食過都念念不忘。 餐廳氣氛、佈置都好舒服,雖然係開放式,但其實座位靠椅同人咁高,都好有私隱度,同朋友食飯傾偈真係一流。 今次有白鰻魚套餐$638,係肥美既白鰻魚 套餐包括: 新鮮沙律海苔米飯白萬魚一條(約一斤重)安格斯牛頸脊厚切牛舌極上牛五花黑豚豬腩雞髀肉牛油野菌唐生菜🥬(二人份量) 白鰻魚真係非常肥美,每邊燒2分鐘,一共燒4次,時間啱啱好,燒到皮脆肉彈牙,食落口仲帶有魚油既香,再食啖海苔飯,真係好食到…. 令我回味再回味 套餐除左魚,牛、豬、雞、菜樣樣都有 。我特別鍾意食牛舌,厚度啱啱好,燒完又會太乾太硬,嫩嫩嫩!嗰離菌用錫紙兜裝,成個兜放上去燒10幾分鐘,非常方便,燒完嘅牛油雜菌味好香好Juicy,唔會覺得油仲解到油膩我哋今次仲點咗$138/位任飲白啤食燒肉,傾吓偈,白啤怎能少🤤朋友仔鐘意飲啤酒,佢飲咗五杯 (500ml/杯),諗落好抵食飽(無)飲醉,愉快晚餐。重點係,一如既往,餐廳食材新鮮之餘,價錢仍然係抵,套餐有7折,散點85折。 。
今次有白鰻魚套餐$638,係肥美既白鰻魚
新鮮沙律
海苔米飯
白萬魚一條(約一斤重)
安格斯牛頸脊
厚切牛舌
極上牛五花
黑豚豬腩
雞髀肉
牛油野菌
唐生菜🥬
(二人份量)
套餐除左魚,牛、豬、雞、菜樣樣都有 。
我特別鍾意食牛舌,厚度啱啱好,燒完又會太乾太硬,嫩嫩嫩!
我哋今次仲點咗$138/位任飲白啤
食燒肉,傾吓偈,白啤怎能少🤤
朋友仔鐘意飲啤酒,佢飲咗五杯 (500ml/杯),諗落好抵
食飽(無)飲醉,愉快晚餐。
。