2020-08-28 28 浏览
听朋友讲知道面面系一间手工鱼面店,每日新鲜制造, 咁特别一定要试下。 佢有鱼面同鱼乌冬,天然不添加防腐剂, 鱼汤汤底又浓又鲜甜,有丰富嘅维他命A & D + DHA 同蛋白质,真系非常美味又健康。😍Order咗:安格斯牛肉浓鱼汤鱼乌冬、明太子鸡翼、鱼之脆卷配薯条 、热水果红茶、冻朱古力、同埋加多一只温泉蛋。个鱼乌冬鱼汤底真系好出色,超级有鱼嘅鲜味 ,完全可以提升成碗乌冬嘅层次。另外安格斯牛肉唔使多讲都知道系好淋好有牛味,牛肉配乌冬亦都系我喜欢嘅配搭。明太子鸡翼就啖啖肉而且鸡翼外边皮脆,完全可以包到入边鸡肉同馅料嘅鲜味。鱼之脆卷就好香口好脆,啱晒小朋友嘅味道,衬埋薯条真系冇得输。温泉蛋就一贯水准。最想推介嘅系热水果红茶,估唔到个茶味都好出,生果嘅fresh亦有,悠悠夏日叹返杯热嘅水果茶都会好relax。

Order咗: