2010-06-06 11 浏览
睇2點半之前食野, 想飲茶, 之前去過隔離飲茶, 都ok 既, 想試下其他, 點知出事喇. 海蜇頭 $38 - 雖然賣相不錯, 但好淡, 跟本無味, 得個爽字 蟹籽蛋白雙面黃 $78 - 面質本身好差,無質感,同正宗既潮式雙面黃差好遠. 又係好淡, 無味.炸春卷 $28/6小條- 計正呢樣野無難度, 弈好難會好難食, 但係呢度就整到有d 怪味. 都係唔得.裹蒸粽 $55 -呢碟就極品, 叫左20分鐘都未上,再催之下比左一碟嚇左我一跳既野....正常隻粽應該立體方型, 但我眼前係一堆又扁中間又陷入左既物體.跟本唔似粽形 !! 輕輕用匙一畢就散哂, 有冇搞錯 !! 我即刻叫左個經埋黎睇下, 其實佢話換比我既, 但係我相信以呢間舖既水準, 換乜都一樣. 係唔想浪費情況下, 照要......味道梗係淡, 又唔秥, 乜粽黎嫁 ??細看原來聯邦集團, 唔怪得啦.......其間分別隔離,后面都有唔同既客人投訴,短短一個鐘有4枱人投訴,有一枱碟餸退回廚房, 其他好以我咁, 同侍應或經理反映下. 呢間野係咪要好好反省下呢, 價錢一d 都唔平, 2個人食左二佰幾蚊, 係隔離飲茶好正喇 !!! 點解可以生

細看原來聯邦集團, 唔怪得啦.......其間分別隔離,后面都有唔同既客人投訴,短短一個鐘有4枱人投訴,有一枱碟餸退回廚房, 其他好以我咁, 同侍應或經理反映下. 呢間野係咪要好好反省下呢, 價錢一d 都唔平, 2個人食左二佰幾蚊, 係隔離飲茶好正喇 !!! 點解可以生存咁耐呢 ??
2010-06-05