以前長期都有幫襯開呢間放題,今次隔左半年去食,我相信今次亦係最後1次之前食開148,今次食188,價錢加左,但係又冇返相應嘅服務野食雖然有多到,但係三文魚同生蠔都係腥嘅,超唔新鮮,好彩嘅係佢冇俾足我地姐,串燒上枱暖嘅,明顯唔係即叫即整,仲好意思,叫我等下😤😤😤主打嘅牛柳粒,變到超級難食,全熟都算la,仲有根嘅,超軔又冇汁好彩嘅係,仲有d天婦羅食得下衛生放面,壽司吧既然做得開放式,好心就叫d員工注意下自己嘅行為,公開係度撩口,最慘係撩完唔洗手繼續做OMG🙈🙈服務態度又差,之前熟個d員工好多都唔見哂,依家d員工,10問9唔應,淨係識圍埋1堆傾計🙈食完d碟,唔叫佢收都唔黎收,叫佢收仲要眼啤啤總括而言,永遠冇下次,食物質素同服務態度都超差

好彩嘅係,仲有d天婦羅食得下

食完d碟,唔叫佢收都唔黎收,叫佢收仲要眼啤啤

總括而言,永遠冇下次,食物質素同服務態度都超差