2019-09-04
朋友請食放題 一係唔食 一食緊係要食到盡啦!我就同佢唔客氣啦,梗係由刺身開始拼先啦。刺身無雪味 都好新鮮 任食甜蝦好爽 當然唔少得仲有帶子同埋赤貝,加上長腳蟹 一次滿足好多心願。呢度D壽司細細粒 唔會話太飽 可以食多幾樣野。火灸壽司D油香標哂出黎 好香 好鬼正。另一放題絕不可少既係燒物,食左牛舌、雞翼、蒜蓉牛油蝦、翠玉瓜、菠蘿、燒帆立貝,都好夠味,用嚟配酒飲一流。烤羊架好好食,啖啖肉呀。另外必食仲有炸物仲有炸廣島蠔同埋炸榴蓮,炸得好香口,蠔非常多汁,榴蓮控一定要叫黎食!串燒叫左燒雞翼,都唔錯幾好食。呢度相對其他放題黎講價格比較高但相對食物就比較多款式同埋新鮮,質素亦都好好,所以點解今次再黎食。每次食放題都怕漏單,但呢度上菜速度快而且唔會漏單,環境亦都幾舒適。