2007-10-15 6 浏览
去得力奇食, 就一定要食豬骨煲啦..因為今次我一家人四個去, 所以唔係食到太多野. 佢個價錢就唔可以叫平, 但係佢地食物既質素我覺得就一定高過個價錢. 因為係無加一, 無下欄, 即係食幾多比幾多, 都叫ok 啦. 不過都係一樣野啦, 食咁多次都係, 去食就唔好諗住有服務啦, 拎筷子, 豉油自己黎啦.. (可以既話比我自己去拎食物仲好呀...). 上次去完之後都好耐無去食, 今次去到見到佢有新鋪位, 光鮮左乾淨左好多.我今次四個人食左好少野:豬骨煲$130 (一定要食, 唔再多講)鮑魚$48一隻(一定要食, 好新鮮, 拎到上枱仲識郁, 煮15-20分鐘, 一d都唔韌, 好鮮甜)海中蝦$68 例(好新鮮)鵝腸$35 (夠肥)

我今次四個人食左好少野:
豬骨煲$130 (一定要食, 唔再多講)
海中蝦$68 例(好新鮮)
鵝腸$35 (夠肥)