2020-08-27 1006 浏览
庆生快闪lunch店员推介 G餐干式熟成肉眼,我都知男友钟意食肉,但真系好贵,佢一定坚持请客,所以我就叫番个 A餐牛干菌意粉平衡番啦~前菜, 上次黎食系炸春卷,今日系parma ham, 优质货,层次咸香没有筋,配埋柚子沙律菜,非常开胃!水果片好似有衬色咁,非常赏心悦目!餐汤系非常香浓既粟米汤,淡淡浓厚粟米香!主菜A, 虽然系餐牌最平既餐,但无令人失望,一样好味!意粉质地岩岩好,牛干菌汁非常香浓,无红肉都做到呢个汁觉得好神奇!呢块牛,第一啖,可谓将好多牛既肉汁浓缩左系个口到,果种牛肉既香浓,系可以系个口腔内唔散,我真系未食过咁浓肉味既牛!职员仲好细心问我地觉得点。我自己其实觉得肉质唔够林,因为望落个部份有脂肪,所以期望像牛展一类质地,同埋食落有筋啊。男友话ok的,亦赞赏肉味香浓。口味好个人,总体系赞既!另外配菜既薯蓉口感好 creamy, 亦有调味!多谢男友预先order焦糖炖蛋底下有云呢拿籽,炖蛋口感creamy, 甜度刚好,无懈可击!不约而同,我地觉得个红茶胆都好香,非常好饮!柠茶都做到呢个竟界,好野好野!无论服务,食物,环境,价钱都好满意!顺带一提,柴门对于每个食评都有心去睇,
庆生快闪lunch

多谢男友预先order焦糖炖蛋

无论服务,食物,环境,价钱都好满意!

顺带一提,柴门对于每个食评都有心去睇,仲会积极回应评语,我觉得真系好难得!间中出错做人都会啦,但事后肯承担并虚心既态度实属难得,更加欣赏呢间餐厅!

加油