哩日口痕痕又想食放題, 咁多間放題應該點揀?今次我又嚟左之前食過,覺得質素唔錯既御滿屋啦😋 佢既交通位置仲要非常方便,地鐵站一出就可到達啦👍·一如以往,我食放題既攻略😻 必定係食大量刺身🤤 哩度事既刺身質素非常唔錯👍 最喜歡佢既甜蝦赤貝同埋帆立貝,十分新鮮食落亦都好鮮甜肥美😋 壽司方面,佢都有好多特色既壽司可以揀,而我個人就非常長情🙈 都係揀左我最鍾意食既蟹籽壽司,仲拍左口好多舊添🤣·而熟食方面,都非常多選擇👍 個人好喜歡 佢嘅串燒好似有鹽燒大蝦、牛舌串、湯烏冬等等,真係食到捧住個肚呀😋😋·另外,哩度既飲品都係任飲,特別有一部可以自選圖案既咖啡機,啲拉花都好靚㗎😍 出面亦都有自取既熟食區,仲有每人包一杯Movenpick/haagen dazs雪糕,夠哂滿足💕

2020-01-12