2020-07-05 429 浏览
可以訂到枱同屋企人去試這間北京填鴨菜,綜合全部都覺得不是想像中的那麼好。首先講環境,不是想像中這麼大,人又多又非常嘈吵,仲有訂枱時間六點訂枱七點九要交枱,侍應表面有禮貌,實質差不多都未食完佢已經準備收你隻碟,真係從未試過食一間酒樓可以食到胃痛,很有壓迫感,未食完佢已經準備收你隻碟。最搞笑係我準備影檯面上擺放筷子的擺設,那些侍應們竟然連擺放筷子的擺設都快手快腳收埋,未食過一餐飯要令你快啲畀錢走,我只不過用餐一個鐘還有四十五分鐘呢!已經令你感覺抖不過氣來!男女厠各一個,非常不乾淨。砂鍋雲吞雞根本都冇味,出名嘅荷葉坑洲雞,個汁好咸。意大利黑醋骨我淨係食到醋味,豬肉係完全冇味的。金腿濃湯津白,我只可以講金華火腿加埋一隻手指尾都冇。高力豆沙香蕉,只可以講佢一早整定,豆沙凍的,食過咁多間嘅北京填鴨真係史上最差。只可以講不如其名不去也吧!套裝就全包因為一早整定,散叫要加茶錢和加一同埋餐前小點,一句講一次咁多。👎👎👎👎👎

最搞笑係我準備影檯面上擺放筷子的擺設,