2008-07-29
同阿妹慶生,選擇了六國首先,講下個環境,雖然一眼望唒,不過都算骨子企理,夠光, 典型酒店coffee shop頭盤首推三文魚,好肥美。爸說龍蝦仔太淡, 媽盛讚caesar salad d 菜好正熱盤首推羊架,好好味,加埋佢d薄何哩,我食左六件不過我食個件燒牛肉就唔係好得,無肉味其他仲有三文魚意粉,炸蝦丸,豬+雞肉,白汁魚柳,炒飯即煮d粉幾好食,炸魚皮幾靚,丸OK, 不過d粥就麻麻最後到這酒店的重點 ---- 甜品自製waffle好玩好食,宜落少d漿,製耐少少,會脆d, 加兩球H雪糕(有雲尼拿,士多啤利,朱古力, 咖啡味) 再響上面加d朱古力醬同花生碎, 勁正!!!你亦—可叫師傅幫你整pancake底,自己再加cream,雪糕,花生,什果,朱古力醬,又是一道令人回味的甜點美中不足係佢d生果唔夠凍,浪費了個黑 and 白朱古力噴泉小點沒有了焦糖布甸,只是一些cake仔,朱古力cream, cheese, mango pudding, 吸引力不足其實以價錢來說,這裡是值得推薦的!!!
熱盤首推羊架,好好味,加埋佢d薄何哩,我食左六件
不過我食個件燒牛肉就唔係好得,無肉味
其他仲有三文魚意粉,炸蝦丸,豬+雞肉,白汁魚柳,炒飯
即煮d粉幾好食,炸魚皮幾靚,丸OK, 不過d粥就麻麻
最後到這酒店的重點 ---- 甜品
美中不足係佢d生果唔夠凍,浪費了個黑 and 白朱古力噴泉
其實以價錢來說,這裡是值得推薦的!!!