有日行過旺角,見到這間大排長龍的名店竟然不用排隊。雖然不太肚餓,但見機會難得,就即管一試吧。言歸正傳,都有很多款式已經賣哂,可能真的是"不時不食"及"限量供應"吧。於是望望左右隔離,又找侍應問問有什麼推介,便重點地點了一推食物及飲品了。先講食物 : 大件又精美,打咭一流,食物質素大致中上小小,物有所值咁啦,好過大路那幾間小小咁多。飲品方面 : 一般過一般,冇期望所以冇失望,正常水平。服務 : 這個真的值得一讚 ! 好似我依 d 問多過食,吹水多過落單,又三心兩意,食又食得慢的,服務員一點都沒有不耐煩,並且很細心地回答我,當遇到唔清楚時,還會認真地去問完再覆我,大讚 !總括而言 : 如果下次排小小隊或不用排的話,我還會再去的。

飲品方面 : 一般過一般,冇期望所以冇失望,正常水平。

總括而言 : 如果下次排小小隊或不用排的話,我還會再去的。
壽司,刺身
壽司,刺身