2018-08-29 287 浏览
星期五收工1930去到,2人枱唔洗等,真係開心。呢款梳乎厘Pancake 落單後要等大約20分鐘。 邊食主菜邊等就perfect。 一碟有3大舊,旁邊跟埋一少杯咖啡淋上面。大家可以淋少少試下個味道先。而我就覺得落埋好味d。面頭嘅Tiramisu Cream (雖然個樣睇落有d 似⋯⋯💩)凍凍地,配埋下面熱辣辣嘅梳乎厘pancake,一冷一熱好好味。Pancake 嘅質感比普遍嘅梳乎厘 pancake 更軟更綿,與其話係pancake,不如話佢更似普通梳乎厘。食完仲送左張$40現金劵,下次食滿$100就可以用。(下次想試下伯爵茶梳乎厘Pancake)唯一唔滿意嘅地方係,當個甜品黎左,冇人比碟同餐具我地,叫左個staff拎,但佢立即比另一枱客叫住,之後仲傾左好耐。眼見住個甜品再唔食就會變形,唯有叫另一個staff 幫手,點知頭先個staff邊傾邊挨住個櫃,攪到另一個staff拎唔到餐具。不過最後個staff 都好好去左另一邊幫我地拎餐具。
星期五收工1930去到,2人枱唔洗等,真係開心。

Soufflé Pancake w/Tiramisu Cream