2019-04-10 375 浏览
係呢到飲茶試得多,呢間食晚飯係第一次,朋友話呢到有一蚊一隻🐔話好抵食,甘又試下,以前係其他分店都有食過一蚊一隻🐔,但就係類似鹽焗🐔或且蒸雞之類,但今次係與別不同既燒雞✌️✌️✌️✌️✌️吳好以為呢隻係乳鴿,角度問題,係一隻大大隻脆卜卜的脆皮燒雞,真係無估到係甘好食,熱辣辣塊皮脆卜卜,稻香D食物越來越好,同以前相比係判若兩人,平靚正,仲係一元一隻,吳好以為只得一隻雞既優惠,係大部分D餸都又平又好食優惠仲係兩人叫一隻,四人可以食兩隻,如此類推,多人黎剩係食佢隻🐔都包哂,我都想食多隻,可惜我地係三人行,只能叫得一隻,但就真係好好味,食完仲回味更😂😂😂😂😂😂魚係我至愛當然不能不吃,蒸龍躉,鮮味無窮夠滑溜,又要讚下廚師👍👍👍👍👍珊瑚賽螃蟹🦀️———蟹肉➕蛋白➕珊瑚蚌葱粒,又係天作之合👍👍👍👍👍鮑汁炆🐷手——奇滑無比,夠哂骨膠原,加有薑蔥元茜,又香又夠味,又係無得壇😂😂帶酒黎開瓶費只收三十,天下無敵✌️✌️✌️飯後甜品食埋生果盆👏👏👏👏👏三個人食左甘多嘢,可以話飲包食醉😂😂四百元有找,平得過份,又平又好食,稻香你好嘢👍👍👍👍👍食物平又無影响到D服務,確實抵讚😉😉
帶酒黎開瓶費只收三十,天下無敵✌️✌️✌️
飯後甜品食埋生果盆👏👏👏👏👏
三個人食左甘多嘢,可以話飲包食醉😂😂
四百元有找,平得過份,又平又好食,稻香你好嘢👍👍👍👍👍
食物平又無影响到D服務,確實抵讚😉😉