今日同朋友諗住食麺又想試下新野、見到間野(大皇)開左甘耐又末試過、所以米入去試下lo、點之一入到去餐廳發現無咩人已經開始心驚@@之後睇下餐牌 發現無咩好野揀 ☆個餐牌係我地叫staff拎佢地先比☆個阿姐又傻下傻下唔識介紹都算la仲要寫單都唔識寫 要我地教佢 ☆呉好話落單、個阿姐連字都呉識寫仲眼甘甘望住我地☆問佢係咪餐有野飲跟 佢又唔講 ☆個老闆娘仲話佢唔叫咪當佢單叫囉☆叫佢囉匙又變左囉紙巾 ☆巳經開始無話可説☆叫埋單又無人理你 ☆間野都巳經無セ人la,D服務仲要甘差、真係oh my god☆之後自己走出去埋單la,埋單先講原來有加1服務費 ☆服務費、D服務甘廃仲要収加1??☆野已經唔係好好食選擇又小、服務態度又極差、食完一肚氣、以後免費倒貼都唔去老實講味千都好過佢地
個阿姐又傻下傻下唔識介紹都算la
叫佢囉匙又變左囉紙巾 ☆巳經開始無話可説☆