今次同男朋友一齊黎哩到,係想補祝萬聖節間餐廳就有兩層,8/F係bar主要,7/F就主要食野。入到去間餐廳好暗,地方都幾大。坐低就開始睇餐牌,不過驚佢餐牌唔畀影,所以影左幾張!其實餐廳咁暗,好岩情侶黎食,好有獨光晚餐feel不過,d野食都黎得比較慢,搞到好肚餓。等左15mins到,終於黎左pizza哩個簿餅焗得岩岩好,簿底簿得黎又軟身,熱食果陣唔會好硬👍🏽上面有好多芝士,拉一塊pizza出黎果陣勁多芝士連住,芝士仲拉到,pizza上面既配料都好足,雞柳既份量都多☺️其實我地好鐘意食芝士,所以好鐘意哩個pizza💗 過左幾分鐘,mocktail都黎其實我說冇咩點飲酒,所以唔太識評,但係我都好鐘意飲哩間餐廳既mocktail ,水果味濃又唔會過甜,仲要現加買一送一😻原價$78 一杯嫁😭 話說本身買一送一既只可以係同一款飲品,但係店員好好人咁畀我地兩杯同唔同味,好感動豬扒烤得岩岩好,鎖住左豬扒既肉汁,肉質鮮嫩,好滑唔易痴牙,醬汁又多,份量又多,真心驚喜😭我影左哩個豬扒既close up,你地可以睇到豬扒既近鏡😻仲連埋薯條,薯條都係好濃薯仔味第一次食卡邦尼意大利粉係上面有隻蛋,好可愛。汁係多,煙肉
今次同男朋友一齊黎哩到,係想補祝萬聖節

坐低就開始睇餐牌,不過驚佢餐牌唔畀影,所以影左幾張!
其實餐廳咁暗,好岩情侶黎食,好有獨光晚餐feel

夏威夷菠蘿雞柳簿餅

過左幾分鐘,mocktail都黎
Sunshine
Passion Fruit Spritzer

卡邦尼意大利粉

第一次食卡邦尼意大利粉係上面有隻蛋,好可愛。汁係多,煙肉都多。不過,個人覺得冇咩特別。

總括黎講,店員好nice。雖然係bar,但完全唔覺得雜。雖然餐廳畀食煙,但係唔知點解煙味唔濃,我平時唔鐘意煙味都接受到。同埋餐廳有好多bar game 挽,仲有桌球,好岩一班人chill😂有興趣就去下啦
题外话/补充资料: 留意返,7折優惠只限正價食物,特價品除外,意思即係我買一送一既mocktail冇7折😂
2017-11-01
Passion Fruit Spritzer