2018-01-28
係 The one 睇完"與神同行",行去對面就係極尚大喜屋食放題,嘩!門口排哂隊!就算幾好食幾出名嘅餐廳都好,如果要我排餐死企餐飽,我一定唔食,人生唔應該浪費係d無聊事情上,不過今次打咗電話 book 枱,而且唔洗等好耐,算係咁啦,感恩!一個尖沙咀有幾間大喜屋,我都差d去錯,要留意!食放題經常出現錯單漏單,但今次幫襯極尚,無漏單,上菜又快,真係要讚一讚服務態度!感恩!講吓食品,每件食品唔會太大件,免得浪費,做法欣賞,燒羊架同牛柳粒望上去好似燒得過咗火,原來係錯覺,好 juicy 夠肉汁,其實,牛柳粒上嘅炸蒜片重好味過牛柳粒,燒羊架肉嫩唔騷,燒鰻魚串肉身夠厚,炸軟殼蟹手巷軟殼蟹份量不少,無偷工減料。食放題好少出現嘅赤貝居然都有提供,驚喜!飲品唔係齋罐裝野,都有幾款特飲提供,哩點又要讚一下,夠誠意!點咗什果冰,味道當然同落吧質素有距離,但未至於好淡,合格啦!唯一不滿係,放題經常出現嘅問題,座位窄囉!ps:感恩有你陪伴睇戲食飯!渡過開心又笑Q死的一晚!感恩!
一個尖沙咀有幾間大喜屋,我都差d去錯,要留意!
食放題好少出現嘅赤貝居然都有提供,驚喜!
唯一不滿係,放題經常出現嘅問題,座位窄囉!
ps:感恩有你陪伴睇戲食飯!渡過開心又笑Q死的一晚!感恩!