2008-04-05
一個字: 差!其實,我之前都己經去過好幾次板前既唔同分店,TST 呢間係第一次去。首先,我都預左要等好耐,最後都等左1個鍾先有得食。好似前幾位人士所講:- 加左價(*我2月14日都己經見佢加左,我唔知佢依家啲order paper 有無update,因為我上次所見佢only update 左個menu,而又無update啲paper,所以大家可能唔知佢加左。) 吞拿魚sushi: 25/ 2件,其他sushi shops 都無咁expensive又新鮮+ 大件啲。- 魚生既份量細左+ 水準又差左連最basic既三文魚既水準都差左,我記得好幾個月前去其他分店食,佢啲三文魚都叫新鮮+ 大件+ 價錢又合理,我先咁鍾意去食。點解會getting worst?(*jumbo scallop 都細鬼左!!!)- Service啲師傅(*某啲) 都唔專注,啲口水仲多過茶。仲有好似啲水準無咁好。又miss order。- Space坐得十分之唔舒服,佢呢間好似比其他仲迫。我本人真係想舒舒服服咁食野。overall: 板前己經無之前做得咁好。其他分店都會去既~ 但TST呢間就唔會去。(*I won't
好似前幾位人士所講:
- 魚生既份量細左+ 水準又差左
(*jumbo scallop 都細鬼左!!!)
- Service
- Space
(*I won't go to TST板長for the time being, as the price is higher than 板前with the SAME QUALITY!!!) ha!