2017-12-17
成日聽啲朋友,同事話倫哥好好食今次終於到我食喇,仲要係尚品倫哥又雞煲又打邊爐又大閘蟹,仲要價錢相宜唔怪得之咁多人食啦由於我遲左少少放工,一去到已經有個大大既雞煲放左喺檯面前後要攪四次架,侍應好好,會過黎望下,仲會幫手我去到已經整第三次,即係可以準備開餐啦~~~有辣有唔辣,任君選擇我地就食個唔辣既,一打開個蓋已經香噴噴啦!啲雞肉仲好嫩,唔老之餘又好入味食到一半就加埋牛栢葉同魷魚落去呢度既雞煲係無限追加架!不過仲有好多其他美食,我地要留肚,所以只係追加多一煲啦仲未打邊爐住架,因為有燉湯雞,猴頭菇,瘦肉…好足料,冬天補一補刺身拼盤全部厚切,蝦仲要好大隻,不錯不錯仲有呢個鮑你上位鮑魚同花茹,全部貴價食材,每人每樣各一隻,唔駛爭重頭戲之一,大閘蟹!!大隻,多膏,蟹肉唔"梅"夠鮮味唯一擔心既係,今晚食得太多好野🤦♀️去到打邊爐環節,我地叫左個鮮茄薯仔蟹鍋環游海鮮盤 (黃金蚌,象拔蚌BB,鴛鴦海蝦,龍躉片,白鱔,脆鯇魚,魷魚,刀貝,鑽石蜆)(每日4-9種)我唔客氣喇~~~~無與倫比牛頸脊,平時大家肚餓一定會爭住瘋狂落肥牛,今次大家食到一半,飽飽地,慢慢品嘗呢啲優質靚肥牛,其實仲正丫!倫嫂手打雙滑,阿
今次終於到我食喇,仲要係尚品倫哥
又雞煲又打邊爐又大閘蟹,仲要價錢相宜
唔怪得之咁多人食啦
由於我遲左少少放工,一去到已經有個大大既雞煲放左喺檯面
前後要攪四次架,侍應好好,會過黎望下,仲會幫手
我去到已經整第三次,即係可以準備開餐啦~~~
有辣有唔辣,任君選擇
呢度既雞煲係無限追加架!
不過仲有好多其他美食,我地要留肚,所以只係追加多一煲啦
仲未打邊爐住架,因為有燉湯
雞,猴頭菇,瘦肉…好足料,冬天補一補
刺身拼盤
全部厚切,蝦仲要好大隻,不錯不錯
仲有呢個鮑你上位
鮑魚同花茹,全部貴價食材,每人每樣各一隻,唔駛爭
大隻,多膏,蟹肉唔"梅"夠鮮味
唯一擔心既係,今晚食得太多好野🤦♀️
去到打邊爐環節,我地叫左個鮮茄薯仔蟹鍋
(每日4-9種)
我唔客氣喇~~~~
倫嫂手打雙滑,阿媽雲吞水餃,低鹽少油響鈴魚皮,有機蔬菜,無限追加!
就連甜品都好正,係燕窩蛋白啊!每人一碗。噢🤦♀️我好想追加啊
所有食物,由雞煲到甜品,都係好有質素,用心製作
唔怪得之身邊個個朋友都話去食倫哥啦