倫哥倫哥倫哥~   成日聽同事講得多  都聽左幾年了  因為係某明星開 所以都幾出名  幾多人捧場~成日都想黎食  結果都唔記得~~~~~ ><      終於!!!   今日收工同同事黎食 <3   但係我地2個真係飽到頂點呀!   感覺就是完完全全被食物塞滿了身體已經覺得對方小小的身驅   怎麼可能吃到那麼多呀!!!  實在太瘋~! 咁就等我講下點解啦~!員工服務都相當唔錯~  一坐黎  先黎前菜~    麻醬豆腐 ,酸辣木耳(店員稱:貓耳  特別好食D)    呢兩款前菜都係輕鬆 香口~  先開開胃      野飲任拎~再來就係阿嫲雞煲!!!  超級超級香!! 超級超級好食,其實小妹唔係好食得辣的, 但係呢個惹味程度對我黎講真係100% 重點係: 我食唔到辣 都格硬會食晒0口0,因為實在太好味啦~ ,但我朋友話其實唔係好辣啫~  所以大家可以黎試下究竟佢辣唔辣 ,要話我知喔 XD 做法要炒4次,每2分鐘炒一次,每炒一次降一度溫度,放心!~ 店員都會幫你教你的  , 每炒一次  更加香~      食完真係翻尋味!! 食既途中 仲會有呢幾款小菜  同刺身拼盤
咁就等我講下點解啦~!

員工服務都相當唔錯~

食完真係翻尋味!!
食既途中 仲會有呢幾款小菜  同刺身拼盤  ~   以為咁就差唔多完咩?    sorry!  最尾仲有打邊爐呀!!!
牛乳豬骨湯底~  yummy~~  肥味呀 XD
然後呢個生牛盤 會唔會擺得太靚呀~  食落唔會un~ 香口~
所有火鍋配料都係任叫架~!!! 真係真係真係保證 食到你唔食
最後仲有甜品 <3    燕窩西米露 ~  日日唔同架~  未必下次黎都係食呢個甜品~   但真係好好食囉030

平均消費 $300 1位到啦~   2個胃都唔夠呀~  好想繼續食 XDD    超好食!
2019-06-18