有時自己一個人食飯,總會唔好意思去食燒肉/ 打邊爐等呢類嘅食品,感覺少少尷尬~😅 不過一個人黎《牛繁一人燒肉》食燒肉,絕對唔需要怕羞!🤩 餐廳內有好多「自閉位」,岩晒一班孤獨美食家,自己一個人都可以燒得好happy~😍今次叫咗「澳洲M9橫膈膜肉+里脊肉套餐」🐮,套餐包麵鼓湯、白飯同漬物~ 200g嘅牛肉份量都唔少,每款肉都各有5塊~ 兩款肉都好濃牛味,肉質鮮嫩唔會鞋,醃肉個醬汁亦好好味~ 每張枱都有一樽鹽、黑椒、辣醬同燒肉醬,燒肉嘅時候可以隨個人口味黎調味~😋 燒完點一點月見汁🥚,口感變得更加嫩滑!🤤另外亦好欣賞呢度嘅抽風系統做得好好,食完之後唔會成身成頭都係燒肉味!👍🏼 餐廳就喺朗豪坊隔離,真係好方便,下次想食燒肉時一定會再黎~😻🥩

澳洲M9橫膈膜肉+里脊肉套餐(200g)
兩款肉都好濃牛味,肉質鮮嫩唔會鞋,醃肉個醬汁亦好好味~
燒完點一點月見汁🥚,口感變得更加嫩滑!🤤

澳洲M9橫膈膜肉+里脊肉套餐(200g)