2022年即將過去,又係時間回望過去一年,總結吓嘅得失,全年都好忙碌,今日特意放低手頭工作,去到長洲,吸收下靈感,有順便感悟人生。一個人行經長洲大街有啲口渴肚餓,一邊行,搵咗一個地方歇一歇,食吓嘢,我最鍾意試新嘢啦! 見到個餐牌有個綠茶紅豆白玉牛角窩夫,嗰個名好吸引,就專登嗌呢一個, 估唔到出奇地好食,一試愛上,感覺好特別,個甜品非常之豐富,好啱慢慢dap! 🎇🎇🎇綠茶紅豆白玉牛角窩夫 $58,自家特製烘焙窩夫,微微烘脆, 非常可口。這個配有綠茶雪糕(超級香濃,微微的甘味,正!),粒粒分明甜甜嘅紅豆(真心甜,應該係日本紅豆?),多粒軟糯嘅白玉丸子(QQ的)。 服務評分:🍎🍎🍎🍎🍎速度評分:🍎🍎🍎🍎🍎味道評分:🍎🍎🍎🍎🍎裝修評分:🍎🍎🍎🍎🍎整潔評分:🍎🍎🍎🍎🍎

服務評分:🍎🍎🍎🍎🍎
速度評分:🍎🍎🍎🍎🍎