招聘中
月薪 (面议)
$18,000+
月薪 (面议)
2021-07-03 42 浏览
二訪甜姨姨💛今次食個細版刨冰🍧平時出去食刨冰見到黑芝麻味豆腐味茶味嗰啲就會好想嗌但男朋友淨係鍾情於佢嘅士多啤梨味🥲所以成日都要同佢bargain一輪🙃聽到終於唔洗就住佢嘅機會嚟了 即刻衝去呢個係甜姨姨同本地foodie+插畫家阿祖出嘅hidden menu所以記住要show手機比相佢哋睇先有得嗌!🤍一人豆腐刨冰+麻薯吐司套餐($98) | Rating: 7/10 造型好可愛 細細個豆腐味濃郁 唔會太甜 個醬都幾夠用 本身見佢入面有餅乾碎同豆腐雪糕但唔知點解我嗰日入面得雪糕🥲係咪唔記得落🥲冇咗餅乾碎口感差好多 所以上面扣咗少少分好彩個雪糕好香好滑超級好食!個人覺得比起外圍嘅冰出色至於吐司 造型同樣打卡able 味道就不過不失 個人唔太識欣賞食完覺得成個配搭好濟.../少少唔開心係我個冰食到一半佢先出個toast比我🥲個冰等唔切架嘛最後就影唔到成個餐🥲話就話一人 不過我覺得可以兩個人share🤡因為成個餐其實真係好飽...P.S. 當年買第一份蘋果會送蘋果當日係6月24號 感謝甜姨姨為最後一日嘅蘋果送蘋果

二訪甜姨姨💛今次食個細版刨冰🍧
平時出去食刨冰見到黑芝麻味豆腐味茶味嗰啲就會好想嗌
聽到終於唔洗就住佢嘅機會嚟了 即刻衝去

所以記住要show手機比相佢哋睇先有得嗌!

造型好可愛 細細個
豆腐味濃郁 唔會太甜 個醬都幾夠用
本身見佢入面有餅乾碎同豆腐雪糕
好彩個雪糕好香好滑超級好食!個人覺得比起外圍嘅冰出色

至於吐司 造型同樣打卡able
味道就不過不失 個人唔太識欣賞
食完覺得成個配搭好濟...
少少唔開心係我個冰食到一半佢先出個toast比我🥲
個冰等唔切架嘛最後就影唔到成個餐🥲
話就話一人 不過我覺得可以兩個人share🤡
因為成個餐其實真係好飽...

P.S. 當年買第一份蘋果會送蘋果
當日係6月24號 感謝甜姨姨為最後一日嘅蘋果送蘋果