今日自己一個人黎到旺角, 出黎當然要好好享受下一個人的浪漫~~~胃口不算大既我出到黎總係心大心細唔知食咩好, 咩都想食但又唔係食得多, 呢點係最麻煩的.... 最後選擇黎朗豪坊EURO GO GO呢度食返個tea先~~~~單人匹馬黎到其實好多野都想食, 焗田螺薯蓉又想食, 雞翼又想食不過因為叫tea set並沒有兩存其美既方法, 最後唯有選擇左食雞翼再加一個蕃茄通粉蕃薯通粉係套餐加的, 所以份量唔算好多岩晒我呢d想咩都食但又食唔到太多野既女仔! 先搵位>落單>職員就會送到你面前不久已經將蕃茄通粉送到枱上蕃茄通粉都幾香, 湯底未至卞係如茄膏做成但整體都唔錯! 岩晒我口味呢口2蜜糖雞翼算係今餐飯既靈魂所在! 每隻雞翼面都被滿滿蜜糖包圍住, 食落可能會覺得甜左少少, 雞翼皮焗至焦焦地同蜜糖發生左一定化學作用! 食落有些微痴牙感覺, 但其實又唔係好痴牙~~~~ 果種口感係雞翼+蜜糖既最高境界!!!!!而且雞翼好嫩滑, 呢個總係我黎EURO GO GO必叫食物之一! 好味道蜜桃茶甜甜地, 紅茶味不算太重, 對於我呢個唔太中意濃茶味既我好中意呢個味道! 雖然一個人, 但有時靜靜地食

蕃薯通粉係套餐加的, 所以份量唔算好多
岩晒我呢d想咩都食但又食唔到太多野既女仔!

先搵位>落單>職員就會送到你面前
不久已經將蕃茄通粉送到枱上

蜜桃茶甜甜地, 紅茶味不算太重, 對於我呢個唔太中意濃茶味既我好中意呢個味道! 雖然一個人, 但有時靜靜地食下飯, 玩下電話咁就渡過左一個下午, 真係好relax~~~~~~~~
2017-07-09