2024-02-24 28 浏览
—-♡♡♡📍 新齋橋 (觀塘)觀塘駿業街58號電訊數碼大樓1樓係朋友介紹先知道原來觀塘多咗間燒肉店,而且地方都幾就腳同埋價錢又唔貴咁就去試吓啦😹!店舖都幾闊落, 而且位置都幾多,所以無論係獨食定係一班朋友一齊食都冇問題😂~ 另外因為係套餐嘅關係,裏面就已經包含咗白飯味噌湯沙律汽水及甜品,所以一定會夠飽嘅😎!如果未夠飽嘅話就可以再追加啦😛~🍽️牛小排+五花腩+雞腿肉-定食呢款嘅套餐包含咗三款嘅肉類🤩,包括就係牛小排+五花腩+雞腿肉;依家仲會送牛舌芯,變相就有四款唔同嘅肉類啦🤭🤭,所以覺得性價比都幾高㗎! 每款嘅肉類肥瘦均勻,而且仲有雪花嘅添,睇落都幾吸引㗎~ 燒出嚟嘅時候好多肉汁😍,加埋個白飯就真係好正啊~🍽️特上美國西冷扒 定食另一個套餐就叫咗特上美國西冷扒,呢塊嘅西冷扒都幾大塊㗎🤩,而且有一定嘅厚度🤤,所以食落嘅時候就比較有口感同咬口🤭,而且牛肉味勁重,啱晒食肉獸啊😈!
—-
♡♡♡
📍 新齋橋 (觀塘)
觀塘駿業街58號電訊數碼大樓1樓

🍽️牛小排+五花腩+雞腿肉-定食