2021-03-18 62 浏览
今日突然之間中午好想打邊爐,但係又覺得好Heavy,上網搜尋一番後,見到呢間「麻神」可以一人一鍋,好似幾抵食咁👍🏻👍🏻😋😋餐廳環境乾淨,設有卡座,坐得舒服👍🏻👍🏻一人一鍋有酸菜魚、藥膳醉雞鍋亦可自選配菜,全部都$66,相當抵食叫左一個自選3款配菜,要左麻辣湯底,湯底香濃,唔算太辣,送黎時已聞到陣陣香味,而配菜分別有鮮牛肉,貢丸,皇帝菜,牛肉好嫩滑,夠juicy, 貢丸夠晒彈牙,份量好多,有好多芽菜,香蔥,正!麵底叫咗薯粉,薯粉質地煙韌,口感QQ的,好食!酸菜魚鍋,湯底酸酸辣辣好開胃!有多件魚片,質地滑嘟嘟,食得出好新鮮!套餐仲包左一杯飲品,紅棗桂圓茶,食完麻辣火鍋,嘆番杯茶,簡直圓滿!另一杯水果蜜桃茶,清清涼涼, 好Fresh !總括來講,兩個人食咗$150都唔使,環境又好,食物又唔錯,抵讚👏🏻👏🏻👏🏻

餐廳環境乾淨,設有卡座,坐得舒服👍🏻👍🏻

一人一鍋有酸菜魚、藥膳醉雞鍋

亦可自選配菜,全部都$66,相當抵食

麵底叫咗薯粉,薯粉質地煙韌,口感QQ的,好食!

另一杯水果蜜桃茶,清清涼涼, 好Fresh !