2021-01-25
今日去咗popcorn,見到呢間火鍋放題有好多款湯底就入去試下😍🤤佢仲要係一人一鍋!今次兩個人叫左美國和牛$228 90分鐘任食,冇叫到最貴呢個set,基本上所有牛豬雞都可以揀!第一轉就有美國和牛,豚肉和雞肉各一份。美國和牛係好吸引,見到牛的雪花都頗為均衡,而且有少部份肥脂和色澤均勻💗除了和牛之外,雞肉也十分驚喜,用白雞湯底,令到雞肉更香,而且我們煮左好耐,雞肉質都很嫩滑!比起豚肉同牛肉,個人更喜愛雞肉!除左任食牛豚雞之外還有很多以自助形式提供的的菜類及丸等,菜的選揀都好多款,連秋葵都有🤤有一個非常特別的就是有得自己整Waffle!! 雖然食得好飽,但都整左兩個Waffle食😍把waffle加雪糕再加少少oreo 做toppings🤤非常滿足餐廳地方都十分闊落,見到有啲座位可以坐到八個人,適合情侶、朋友或者一家大細嚟打邊爐🍲最得意嘅係佢有一個大將超市,可以買走和牛番屋企繼續食~
除左任食牛豚雞之外