近排又冻返 捉紧冬天最后机会打个边炉先嚟到荃湾呢间牛之锅食个火锅放题先餐厅环境整净光猛 座位好阔落店员都好友善有礼放题B餐 $278本身以净系食打边炉放题 点知原来仲有埋刺身寿司熟食炸品甜品雪糕等等 超多嘢食劲满足另外呢度仲可以一人一个汤底 无论食唔食得辣都可以约埋一齐嚟打边炉 而且仲更加干净卫生刺身同寿司嘅选择都有好多 鱼生好新鲜 三文鱼&带子够厚肉 生虾甜虾好鲜甜寿司都唔会大大嚿 份量啱啱好黑松露带子寿司好香松露味 火锅汤底我就拣咗虫草花松茸汤 够晒健康 汤底好香甜 虫草花同松茸份量都好充足仲可以任嗌鲍鱼同扇贝添打边炉就梗系要食牛啦 最钟意食美国极上牛肉 牛肉香浓又唔肥另外仲有羊肩肉 豚肉同鸡件海鲜方面都好丰富 有蚝 鲍片 青口 海虾 蚬另外仲有各种唔同嘅丸 饺子 豆腐 响零 炸鱼皮 乌冬 出前一丁烧物炸物都好丰富 一定要试榴梿炸弹 一啖咬落去榴梿蓉爆晒出嚟好满足蔬菜类同埋菇类就有个柜可以俾我哋自取另外仲有两大个饮品柜 除咗有汽水 果汁 茶 仲有自家制饮品呢度嘅甜品有劲多款式 居然仲有芭菲 同埋多款中西式糖水甜品 甜品每份都细细份 咁就可以试多啲唔同味
近排又冻返 捉紧冬天最后机会打个边炉先
嚟到荃湾呢间牛之锅食个火锅放题

餐厅环境整净光猛 座位好阔落
店员都好友善有礼

放题B餐 $278

刺身寿司嘅选择都有好多 鱼生好新鲜 三文鱼&带子够厚肉 生虾甜虾好鲜甜

寿司都唔会大大嚿 份量啱啱好
黑松露带子寿司好香松露味