2022-10-02
尖沙咀美麗華有間日式洋食餐廳,都幾多人食,仲有塌塌米坐🎎啱晒👦🏻👧🏻靜靜地吃餐飯談談心👥之後發現食物水準又幾唔錯喎😋🦀蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178個甲羅燒表頭好多蟹肉,挖開d蟹肉仲有好多蟹膏喺裡面😍每一啖燉飯都食到蟹膏同蟹肉,鮮味濃郁,飯軟硬度亦岩岩好,大推❣️🥓帕爾馬火腿、朝鲜薊、毛豆、馬鈴薯丸子 $148個醬汁夠creamy,parma ham既咸香配埋馬鈴薯丸子食好夾😚朝鮮薊第一次食,原來係歐洲蔬菜之王🥬營養價值仲好高,整體不錯❤️🍗明太子雞翼配七味蛋黃醬 $78有4隻,隻隻都脹卜卜同熱辣辣🔥裡面明太子咬落脆卜卜同微微辣,點埋蛋黃醬又幾夾🙌🏻🍞法式奶油多士 $118有草莓🍓、野莓配楓糖漿同鮮奶油有4大塊,多士浸滿蛋漿同奶香,外面焦香內裏嫩滑,配埋楓糖漿,入口味道非常豐富👍🏻配埋酸酸地既生果食,成件事唔會覺得膩😍☕橙香甜酒朱古力 $58朱古力味同橙味🍊好夾,唔會互搶風頭,微微嘅酒香襯底,飲落好香、好滑,朱古力唔會過甜,推薦大家試一試💛Overall當日我地平日夜晚6點都幾多人食,用餐環境舒適,下午仲有個木盒tea set食🫖整體食物質素👍🏻價錢唔貴,靜靜哋幾岩同朋友閨密黎打卡傾計🥰
🦀蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178
🥓帕爾馬火腿、朝鲜薊、毛豆、馬鈴薯丸子 $148
🍗明太子雞翼配七味蛋黃醬 $78
🍞法式奶油多士 $118
有草莓🍓、野莓配楓糖漿同鮮奶油
☕橙香甜酒朱古力 $58
Overall