喺澡堂到食饭?冇错!呢间位于长沙湾嘅Cafe就可以满足到呢个愿望啦!餐厅以澡堂为Concept 大家可以坐喺一个貌似澡浴嘅位用餐~墙上亦都有唔少用作打卡嘅花洒位 啱晒大家去影靓相po ig🤭🌟 晚市部队锅套餐($478)呢个套餐除左有韩式牛肉部队锅之外 亦都可以拣一款炸鸡、一款Croffle同2杯野饮~ 部队锅材料劲足料 芝士、牛肉、餐肉、肠仔、年糕等等应该尽有🤤 真系望到都觉得邪恶😈 甜辣得黎仲好开胃~ 而炸鸡我地叫左蒜蓉豉油🧄 一送到嚟已经闻到劲香蒜味 食落Juicy得嚟又唔会厚粉!大推🤩甜品方面我地叫左Tiramisu Croffle😚 食落会有少少酒味但又唔会太湿 我地影相摆左一阵都keep到croffle嘅脆口🥰饮品方面叫左柠檬柚子梳打同雪岳山🗻柠檬柚子梳打酸酸甜甜较fresh🍃 而雪岳山有微微嘅益力多味 味道偏淡~🌟 韩式炒粉丝 ($98)韩式炒粉丝入面加左唔少蔬菜 清新得黎又唔会好油腻 令你不知不觉就食左好多蔬菜😹 🌟 Oreo麻糬 ($58)另一样小编食极都唔厌嘅就系Oreo麻糬!麻糬食落奶味重得嚟好烟韧 连埋oreo一齐食口感十足🥰🌟 炸甜薯拉丝芝士条 ($58)呢样

🌟 晚市部队锅套餐($478)
韩式牛肉部队锅

蒜蓉豉油炸鸡

Tiramisu Croffle

雪岳山

🌟 韩式炒粉丝 ($98)
韩式炒粉丝

🌟 Oreo麻糬 ($58)
Oreo麻糬

🌟 炸甜薯拉丝芝士条 ($58)
呢样系韩国嘅街头小食~ 热辣辣嘅甜薯再配上芝士条甜得嚟又咸咸地~芝士亦都拉丝得好劲 小编朋友都食到完全停唔到口🤣
炸甜薯拉丝芝士条

*另收加一服务费