Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【Muji梳乎厘奄列真係無得頂 試過你就明】食過Muji嘅Hot同Cold Deli幾次,覺得佢啲Hot Deli唔夠熱,同埋啲炸嘅嘢食係冧嘅🥲所以唔係咁鐘意😕但係佢啲甜品就次次都唔會令我失望🥺呢個梳乎厘奄列真係好好食,諗起又想食了🦦~我是Menu~梳乎厘奄列 Soufflé Omelette $88一切落去就感覺到面層燒到脆脆哋嘅焦糖,同埋入面軟綿綿嘅梳乎厘。咩都唔落就咁食一啖原味,食得出佢嘅蛋香,甜度適中。口感綿密,唔係之前好興嗰隻空氣感😂 食完唔會得陣風咁💨 加埋糖漿令個梳乎厘奄列更加濕潤。配埋佢個忌廉更加好食🥺 我估個忌廉係用heavy cream打出嚟,因為真係好香真係好出色🤤 平時唔太鍾意加朱古力醬嘅我都覺得呢個梳乎厘奄列可以加吓,當轉吓口味🦦 大家可以試吓食一啖原味跟住先每樣加少少咁一齊食~~~評分~ (5分滿分)環境:🦦🦦🦦🦦食物:🍯🍯🍯🍯服務:🐻🐻🐻總分:💛💛💛💛地址:Cafe&Meal MUJI (尖沙咀)尖沙咀廣東道17號海港城海洋中心4樓407及415-419號舖
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【Muji梳乎厘奄列真係無得頂 試過你就明】

~我是Menu~
梳乎厘奄列 Soufflé Omelette

梳乎厘奄列 Soufflé Omelette $88

~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯
服務:🐻🐻🐻
總分:💛💛💛💛

地址:
Cafe&Meal MUJI (尖沙咀)
梳乎厘奄列 Soufflé Omelette