2021-12-23
《#Korean_taltal | #TsimShaTsui_taltal 》🇭🇰 𝔾𝕠ℙ𝕚𝕫𝕫𝕒 ℍ𝕂 @ 𝕂𝟙𝟙 𝕄𝕦𝕤𝕖𝕒, 𝕋𝕤𝕚𝕞 𝕊𝕙𝕒 𝕋𝕤𝕦𝕚K11 Musea地庫咁多嘢食,我都係最鍾意食韓國嘢🇰🇷行到food court後面有2間韓國菜,其中到間記係Go Pizza🍕 雖然位置隱蔽啲,但相對上冇咁多人,坐得舒服啲👍🏻❥ 𝐇𝐚𝐰𝐚𝐢𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 夏威夷薄餅 $𝟔𝟗 (ᴄᴏᴍʙᴏ +$𝟸𝟷)好鍾意食有菠蘿嘅pizza🍍不過平時2條友好難食得哂一個,呢種size 啱哂1-2位,又可以食其他小食👍🏻Pizza配料唔吝嗇,塊塊都有菠蘿又滿滿芝士🧀皮邊夠脆又夠濃!加$21仲有可以轉套餐配薯條同汽水🥤❥ 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐓𝐭𝐞𝐨𝐤𝐛𝐨𝐤𝐤𝐢 韓式芝士辣炒年糕 $𝟒𝟗必點❣️呢個炒年糕好好食呀!辣醬唔會太辣,香口又唔死辣,年糕夠哂咬口😋加埋面頭啲芝士勁邪惡!❥ 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐍𝐮𝐠𝐠𝐞𝐭𝐬 炸雞塊 𝟔𝐩𝐜𝐬 $𝟐𝟒炸雞塊整齊排列好治癒😛唔會油淋淋,不過味道有啲淡,要點醬先好食。———📍 Shop B201-13, B2/F, K11 Musea, Victoria Docksi
Combo French Fries
Cheese Tteokbokki
Chicken Nuggets
———
📍 Shop B201-13, B2/F, K11 Musea, Victoria Dockside, 18 Salisbury Road, Tsim Sha Tsui |
尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201-13號舖
🄾🅅🄴🅁🄰🄻🄻:一個人想食Pizza時嘅首選👍🏻款式多又夠哂份量。最令我回頭想再食嘅係炒年糕😋好啱我口味!最重要係性價比好高🤎
💰 ᴘʀɪᴄᴇ ᴘᴇʀ ᴘᴇʀsᴏɴ - $70up
▫️ ʟᴏᴄᴀᴛɪᴏɴ ᴛᴀɢ - #尖沙咀_taltal