2021-10-12
好靚呀 個盤仲真係可以轉㗎😍💕火焰木棉花糖配慢煮伯爵奶茶x2紅桑子慕絲骰仔x1荔枝慕絲骰仔x1金箔香檳鮮奶布甸x2仲夏荔蓉玫瑰芝士蛋糕x2白朱古力蜜瓜蛋糕x2榛子朱古力味馬卡龍x2士多啤梨、抹茶、檸檬忌廉果撻 各x1咸牛肉脆炸薯波x2忌廉芝士煙三文魚慕士甜筒x2法式鵝肝醬多士x2黑松露炒滑蛋配菠蘿包x2($498 for 2) 我自己最鍾意食嘅就係忌廉芝士煙三文魚慕士甜筒 好特別呀 通常甜筒係甜嘅配雪糕嘅 但佢呢個配忌廉芝士鹹鹹地咁又入口即溶 口感好滑好好味🤤另外黑松露炒滑蛋配菠蘿包估唔到會咁夾haha🍳其他甜品唔會太甜 而且外型吸引 例如個白朱古力蜜瓜仔蛋糕真係好得意🍈😆重點係餐廳以粉紅色為主題 佢又會喺每張枱上面po塊草布做裝飾咁🤣影相打卡都好靚~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 我同朋友都叫咗伯爵茶(轉特飲+$28)佢上碟好靚配埋朵花花🌸 同埋店員好好人係咁幫我哋加水 所以同朋友坐咗好耐傾咗好耐計🥰
好靚呀 個盤仲真係可以轉㗎😍💕
咸牛肉脆炸薯波x2
忌廉芝士煙三文魚慕士甜筒x2
法式鵝肝醬多士x2
黑松露炒滑蛋配菠蘿包x2
($498 for 2)
另外黑松露炒滑蛋配菠蘿包估唔到會咁夾haha🍳