上瑜伽堂之前係油尖旺搵野食~ 問下住附近既朋友,佢話哩間burger 小店🍔性價比高,值得支持!朋友介紹得,梗係去幫襯下啦!果然係漢堡研究室,餐牌上burger 組合款式勁多,仲可以另加配料🥸 我睇咗10分鐘,再加埋熱情店員嘅意見,先至決定到食乜😆🍔經典牛肉漢堡 (加菠蘿🍍)漢堡製作完成嘅時候,我得一個諗法「食唔食得晒呢😆」真係好大個啊!我仲加左$25轉套餐添!套餐跟番薯薯條同飲品😎講返個漢堡先,漢堡扒煎得剛剛好,挺身得黎又Juicy😋 烘過既麵包外脆內鬆軟,配菜有蕃茄片、洋蔥、生菜、芝士等等,新鮮而且份量都幾多!菠蘿係新鮮菠蘿片,煎過後味道更甜😍 整體材料分量配合得好好,食到我好滿足!另外值得提嘅係店員非常親切,而且細心咁俾咗手套同埋紙巾,拎起個漢堡食就方便好多☺️☺️☺️ (雖然拎起後都係一啖食唔哂所有材料呀下🤣)

🍔經典牛肉漢堡 (加菠蘿🍍)