餐厅: 天 · 悠蔬食
资讯:

成日都大鱼大肉,系时候食下素食啦!素食其实好多样化!仲有好多菜式比你拣,中式、西式、日式任你拣,今次我就拣左泰式,一样有得食如饼虾饼~~🌖悠蔬食小食拼盘 $158拼盘有五款小食,每款两件共五件。五款小食分别为酥脆腐皮卷、泰式如饼、泰式哈饼、酥炸蒟蒻及吉列牛油果🥑。推介酥炸蒟蒻及泰式如饼❗️酥炸蒟蒻质地较结实,与麦乐鸡质感相同,唔讲完全唔知自己系食紧素!泰式如饼混入左蔬菜粒,质地较松软多汁。🌗泰式炒饭 $108炒饭炒得油亮干爽,与平常嘅味道无异,且菠萝🍍味道较突出,不过少左肉碎就硬系争少少,如果多返少少辣/九层塔味,有多啲层次会好啲。🌕班兰千层 $48大推❗️班兰味超重❗️未食已经闻到阵阵班兰味~加埋千层之间嘅cream,食落好似食紧椰汁西米糕咁!味道唔会太甜~一次过食三四件都绝对唔系问题😁😁!有无钟意系椰汁西米糕嘅朋友呀?买黎做生日蛋糕🎂都唔错😎。

悠蔬食小食拼盘

🌖悠蔬食小食拼盘 $158

🌗泰式炒饭 $108

🌕班兰千层 $48

2021-07-28
$172.5 (晚餐)
悠蔬食小食拼盘