呢间wingman 系我二年前食过一次之后一直念念不忘嘅鸡翼专门店😗最近同男朋友去咗旺角分店 装潢以型格为主仲有啲趣味霓虹灯做装饰❣️例如「一齐叫鸡」😎🤣 呢度嘅鸡翼系用法国走地鸡 无激素 不含抗生素 而且真心好食😋 唔算好大只不过外脆内嫩~仲好入味😋 大胃王/鸡翼fans必试鸡翼放题xd 🏆#11 Best wings in Asia. #1 HK - Big 7 Travel🏆𝟏𝟎 𝒇𝒍𝒂𝒗𝒐𝒖𝒓𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒚𝒐𝒖 𝒄𝒂𝒏 𝒆𝒂𝒕 𝒅𝒆𝒂𝒍𝗖𝗮𝗹𝗶 (𝟰𝗽𝗰𝘀)巴马臣芝士蒜蓉🧀𝗛𝗼𝗶𝘀𝗶𝗻 (𝟰𝗽𝗰𝘀)黑芝麻海鲜蜂蜜🍯𝗧𝗵𝗮𝗶 (𝟰𝗽𝗰𝘀) 泰式❣️𝗕𝘂𝗳𝗳𝗮𝗹𝗼 (𝟰𝗽𝗰𝘀)水牛🌶️𝗠𝗼𝗻𝗴𝗼𝗹𝗶𝗮𝗻 (𝟰𝗽𝗰𝘀)蒙古烧烤𝗥𝗮𝗻𝗰𝗵 (𝟰𝗽𝗰𝘀)田园风味𝗟𝗲𝗺𝗼𝗻 𝗣𝗲𝗽𝗽𝗲𝗿 (𝟰𝗽𝗰𝘀)黑椒柠檬𝗥𝗲𝗮𝗽𝗲𝗿 (𝟰𝗽𝗰𝘀)死神酱🌶️🌶️🌶️𝗖𝗮𝗶𝘂𝗻 (𝟰𝗽𝗰𝘀)纽奥🌶️🌶️𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 (𝟰𝗽𝗰𝘀)咖啡香味我𠮶日去有以上十款口味嘅鸡翼可以任叫任食🐔另外亦有汽水可以任饮🥤每次最多叫六款鸡翼 (每款四只)我哋两个人最后叫咗54只😳 食到好满足捧住个肚走🤣 我自己最钟意食巴马臣芝士蒜蓉🧀劲多芝士好

𝗖𝗮𝗹𝗶 (𝟰𝗽𝗰𝘀)巴马臣芝士蒜蓉🧀

我自己最钟意食巴马臣芝士蒜蓉🧀劲多芝士好正😆
巴马臣芝士蒜蓉
另外黑芝麻海鲜蜂蜜同酸酸甜甜嘅泰式都好好食🤤
泰式
呢两款都系较湿身嘅鸡翼~ 另外钟意食辣嘅都可以试吓佢嘅死神酱 真系好辣🌶️🥵

除咗鸡翼放题之外 亦都有唔同嘅套餐可以选择㗎🥳

巴马臣芝士蒜蓉