最近去咗呢間係銅鑼灣嘅和牛燒肉一郎食燒肉放題😆佢有各式各樣嘅食物可以任叫任食 賣相又吸引 仲有爆谷機同埋沙律吧等等飲品方面都有唔少款式 仲有茶包可以任飲餐廳座位闊落坐得好舒服同埋用QR code落單好方便令我印象最深刻嘅係佢有好多唔同嘅明治雪條可以任食~~🤤☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º·Course B 嚴選牛肉放題及盛合$448一坐低就先上一隻船盛合同埋桶盛合好豐富 賣相好吸引仲有啲乾冰 仙氣飄飄~好多肉燒到停唔到手🤣佢仲包咗呢啲可以任點任食:精選牛25款 牛肉刺身3款日本豚肉6款 豚肉8款雞肉4款 海鮮8款野菜10款 其他38款😆印象最深刻嘅肉類係特選薄炙牛里脊肉賣相好靚仲配埋雞蛋🥰 重牛味同埋好Juicy~另外牛肋肉都幾好食~ 佢仲有好多唔同嘅醬汁可以揀 例如咖喱 鹽麴醬 蔥味醬等等海鮮有蝦同埋帆立貝等等都幾新鮮😛除咗肉類同埋海鮮我哋仲叫咗香蔥海苔溫泉蛋拌飯韓式和牛壽喜燒卷🍙牛肉可樂餅蛋花湯🍳 明太子薯仔沙律🥗等等 款式非常多😎男朋友好鍾意食佢嘅香蔥海苔溫泉蛋拌飯仲 一個人叫咗兩碗🤣而且佢有好多甜品 有軟雪糕可以自己加配料仲有杯裝甜品例如石板街🤎檸檬忌廉杯💛肉桂青

最近去咗呢間係銅鑼灣嘅和牛燒肉一郎食燒肉放題😆

飲品方面都有唔少款式 仲有茶包可以任飲
餐廳座位闊落坐得好舒服
同埋用QR code落單好方便
令我印象最深刻嘅係佢有好多唔同嘅明治雪條可以任食~~🤤

☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º·

Course B 嚴選牛肉放題及盛合$448

一坐低就先上一隻船盛合同埋桶盛合
好豐富 賣相好吸引仲有啲乾冰 仙氣飄飄~
好多肉燒到停唔到手🤣

佢仲包咗呢啲可以任點任食:
精選牛25款 牛肉刺身3款
日本豚肉6款 豚肉8款
雞肉4款 海鮮8款
野菜10款 其他38款😆

印象最深刻嘅肉類係特選薄炙牛里脊肉
賣相好靚仲配埋雞蛋🥰 重牛味同埋好Juicy~
海鮮有蝦同埋帆立貝等等都幾新鮮😛

款式非常多😎
男朋友好鍾意食佢嘅香蔥海苔溫泉蛋拌飯仲 一個人叫咗兩碗🤣

而且佢有好多甜品 有軟雪糕可以自己加配料
仲有杯裝甜品例如石板街🤎檸檬忌廉杯💛肉桂青蘋果芝士餅💚
重點係佢有好多唔同嘅日本雪條!
例如明治海鹽荔枝雪條 井川屋紅豆味雪條
明治煉乳紅豆雪條 明治白桃烏龍雪條
明治藍莓乳酪味雪條 井川屋香草紅豆夾心鯛魚燒 等等等等
同埋我由細到大都好鍾意食嘅明治角十棒四方雪條梳打味💙 食完好滿足

ꪔ̤̥

佢另外喺荃灣佐敦同埋將軍澳都有分店