2023-08-15
2074 浏览
由8月1號起 富山麵家期間限定鬆弛熊 20週年慶💖 鬆弛熊fans記得嚟打卡啦😆 我自己都專登帶咗鬆弛熊兔仔version公仔去影相🫶🏻 除咗食物之外 門口 牆身 掛畫 水杯 拉麵碗 連張枱都有鬆弛熊😍真係好可愛!!!♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製黑醬油拉麵 HKD98魚片變成可愛嘅鬆弛熊 配上香濃嘅黑醬油湯底 配料有日式叉燒 沖繩豬軟骨 同埋紫菜 另外仲有半熟蛋🤍♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製沾麵 HKD108有四款湯底可以揀 有熱牛乳湯 魚介醬油湯 胡麻醬 或者 味噌湯可以揀!我揀咗味噌湯 湯底都幾濃郁~ 而且一碗有齊3隻角色嘅魚片超級可愛!! 打卡一流📷💕配料有蟹柳絲 青瓜絲 粟米 日式叉燒 同埋沖繩豬軟骨 同樣有半熟蛋💖♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 炸雞拼章魚燒 HKD69除咗拉麵之外 小食拼盤都有鬆弛熊!中間有鬆弛熊造型嘅曲奇餅💓另外有章魚燒同埋炸雞件 估唔到炸雞件係會配士多啤梨醬🤣🍓比想像中match!♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 特製百香果梳打HKD39♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 特製士多啤梨梳打HKD39另外叫咗兩杯超級可愛嘅鬆弛熊飲品RILAKKUMA嘅棉花糖首先用獨立膠盒裝住 之後可以自己
♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製黑醬油拉麵 HKD98
♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨特製沾麵 HKD108
♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 炸雞拼章魚燒 HKD69
♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 特製百香果梳打HKD39
♡ 𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨 特製士多啤梨梳打HKD39
另外叫咗兩杯超級可愛嘅鬆弛熊飲品RILAKKUMA嘅棉花糖首先用獨立膠盒裝住 之後可以自己放上飲品上面 好似鬆弛熊飄浮喺杯飲品上面超級得意😆😆
除咗飲品同食物可愛之外 仲有𝑹𝑰𝑳𝑨𝑲𝑲𝑼𝑴𝑨限定商品:鬆弛熊拉麵碗 可摺式購物袋 同埋不鏽鋼筷子🥰😚