【 人氣安平燒肉|M5和牛一試難忘 】🎂好姊妹生日,當然要食大餐啦!我哋去左最近好多人推薦的「安平燒肉」,啱晒鍾意食牛肉的我哋呀!🥩荃灣的「安平燒肉」和牛燒肉放題,我哋揀咗最貴的澳洲M5和牛任食燒肉套餐,可以試齊超過20款的高質牛肉,仲有超過80款食物飲品,吃到勁飽都只係三百幾蚊,好滿足!🪑荃灣分店的環境好舒服,座位寬敞舒適,抽風做得唔錯。🥩講番個和牛套餐先,單單牛類已經有好多選擇,有澳洲M5和牛、 安格斯牛小排、SRF極黑牛肩胛肉、安格斯牛板健、黑椒洋蔥牛舌和三角牛肩肉等,當中安格斯牛小排較重牛味,脂肪比例啱啱好。M5和牛入口即溶,令人忍唔到一啖接一啖。🦐當然仲有唔少得海鮮啦!我哋試左虎蝦、扇貝和蜆,全部都好新鮮好好味!🥤餐廳的自助區選擇都多元化,有各式各樣的蔬菜,也有好多款台灣小食,澎湖蛤仔湯,燒烤雞泡魚乾,起士鵪鶉蛋和涼拌鴨舌等真係好好味,好有台灣的味道。飲品可以任揀,桂花烏龍十分解渴。🍦最後食番杯Haagen Dazs 雪糕做飯後甜品,朋友就食檸檬愛玉,一解成餐飯的油膩感,十分滿足!
【 人氣安平燒肉|M5和牛一試難忘 】

🪑荃灣分店的環境好舒服,座位寬敞舒適,抽風做得唔錯。

2021-10-29