真係人品大爆發,自從上次跟店家交流過素食既問題後,老闆娘竟然主動提出請客 😳 今日中午黎到通道口... 哇,太多人排隊了吧?!等咗半個鐘,人龍依然不絕!但都係件好事~代表店家品質高先有大量捧場客 😀👍🏻🍜 自選車仔麵 (米粉+冬菇、滷豆腐、 唐生菜) 配 蕃茄濃湯米粉偏粗身,但入口順滑Q彈。純素蕃茄濃湯似羅宋湯一樣濃郁,雖然話外食湯底鈉質含量高應避免飲用,但太好味,忍不住喝光光 🙈🌟 以店家咁高客流量,難得仲咁照顧素食人士的需要,真係超感動 🥺🌟 又話說店家咁受歡迎,我都唔知應唔應該大大力推薦佢地,徒添壓力... 但真心覺得呢間店太好!🌟 想吃既素友們記得盡量提前係網上落單 / 避開繁忙時段,切忌Walk-in地址:荔枝角永盛工業大廈地下3號舖

地址:荔枝角永盛工業大廈地下3號舖

自選車仔麵 (米粉+冬菇、滷豆腐、唐生菜)
蕃茄濃湯(純素)
外卖自取
自選車仔麵 (米粉+冬菇、滷豆腐、唐生菜)
蕃茄濃湯(純素)