Happy Friday 又來啦!與同事食完Lunch之後就想飲番一杯嘢飲,於是我就連羣結黨,搵同事們去到旺角地鐵站出口嘅一間手搖飲品店「仙葉」,小店主打茶類飲品,有水果茶,奶茶,芝士奶茶同唔同種類既茶等等!今次主要叫咗兩款飲品👍🏻🧋⭐️i.teeea符碌茶 $35點解水果茶被命名為符碌茶 ?😂原來佢嘅英文名係Fruit Tea,翻譯成中文就叫符碌茶🤫🤫茶入面嘅水果包括菠蘿、橙、檸檬、西瓜及百香果!依綠茶為底,飲落去酸酸地幾點地都幾可愛㗎😊仲可以食埋啲生果🍊🍍🍉🍋好啱食完飯之後👍🏻⭐️黑糖珍珠鮮奶 $36黑糖味道濃郁,口感煙韌的黑糖珍珠,加入香滑嘅純鮮奶,飲品就完成咗啦😋😋🧋飲落去嘅每一啖都有香濃嘅黑糖鮮奶味道😋

今次主要叫咗兩款飲品👍🏻🧋

⭐️i.teeea符碌茶 $35