2022-09-05
雖然依間泰國🇹🇭餐廳細細間,人又唔係好多,但係食起上嚟佢哋嘅嘢食原來都幾好食😋,作為一間泰國菜來講其實呢一間嘅泰國小食都唔會好差!😎兩個人叫左三樣野食👍🏻已經夠啦!🤤⭐️豬頸肉+蝦餅 💰$78兩個人叫呢一個豬頸肉🐷+蝦餅🍤(雙拼)啱啱好,每樣都食少少,又唔會太多👍🏻佢哋嘅豬頸肉醃製得好好,再配上泰式辣醬及佢地特製嘅魚露香味醬汁🍗提升左豬頸肉嘅味道👍🏻 佢哋嘅蝦餅都唔錯,外脆金黃,食落去爽口彈牙有鮮蝦味道🍤😍⭐️沙嗲串燒(3豬🐷+3雞🐔)💰$78泰式串燒,佢哋嘅靈魂就在於佢哋嘅沙嗲醬🥰今日佢哋嘅沙嗲醬甜甜地,但有少少花生🥜醬香味,食落去仲有少少花生粒嘅口感,最重要最重要就係佢哋嘅肉唔會燒到好乾👍🏻🍖🍗⭐️蝦醬炒通菜 💰$78如果要食通菜🥬🥬,我淨係食兩個醬,一係就係蝦醬,另一個就係腐乳醬👍🏻呢兩個將炒出嚟嘅通菜,令到成碟菜好香好惹味😍同埋唔怕會伏😂
⭐️豬頸肉+蝦餅 💰$78
沙嗲串燒(3豬🐷+3雞🐔)
⭐️沙嗲串燒(3豬🐷+3雞🐔)💰$78
⭐️蝦醬炒通菜 💰$78