📍#Terrace in seaside (新城市廣場) (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場一期L6樓609號舖♡人均消費: $356 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️呢間係位於沙田新城市廣場韓式小清新cafe~位置開場,而我就被恐龍為主題既餐牌吸引而來🦕 ✨#韓式魚糕飯卷💰$78有蘿蔔絲、醃蘿蔔、蛋、同大大片魚糕整成嘅飯卷,估唔到魚糕同醋飯又幾夾,食落有少少似腐皮壽司,不錯✨#菠菜雞肉千層麵💰$78清淡輕量首選,白汁喺主要嘅味道來源,配上菠菜同雞肉嘅千層麵,味道唔會濃,食落去冇乜罪惡感,減肥首選!✨#恐龍地帶提拉米蘇💰$52超多忌廉,蛋糕偏小,但都有咖啡味,有啲啲失望✨#ROAR紅豆抹茶沙冰💰$58抹茶沙冰唔會太甜,加上微甜嘅紅豆,加上忌廉上面嗰塊恐龍餅乾,睇見都開心,塊餅乾仲要幾好食。十分推薦。依家點恐龍款式既食物,再消費滿$200,即可參與小遊戲,成功同店員battle,更可獲小恐龍蛋一隻。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

沙田沙田正街18號新城市廣場一期L6樓609號舖

♡人均消費: $356 @ 2

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#韓式魚糕飯卷💰$78

✨#菠菜雞肉千層麵💰$78

✨#恐龍地帶提拉米蘇💰$52
超多忌廉,蛋糕偏小,但都有咖啡味,有啲啲失望

✨#ROAR紅豆抹茶沙冰💰$58

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️