餐厅: 長洲角酪
资讯:

依间长洲角酪,每次我去中环街市都会经过见到,不过同事就话系长洲的总店比较好喝,所以每次想买嘅时候都忍住咗手,今次嚟到长洲梗系要试吓莓莓角酪 $42 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟我这个评分思考咗一段时间,因为这个角酪跟平常的乳酪分别都几大,表面的草莓酸酸甜甜,再配上自家制乳酪,其实饮落冇咁滞,但是里面的紫米,食落烟烟韧韧得来又几饱肚角酪卷 $42 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟卷蛋食落没蝶豆花的味道,但食落好松软,而中间的士多啤梨乳酪味道虽然偏甜,但整体感觉都是酸酸甜甜,所以食完唔会太滞以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。

莓莓角酪

莓莓角酪 $42 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟