2021-07-18 13 浏览
🦞呢排成日見人食shake shake海鮮勁開心咁,我又去咗跟風,佢係用咗餐廳自製嘅馬來西亞辣汁,然後比你自選一啲海鮮,成袋咁送上,打卡夠晒有趣📸🦞shake shake海鮮搖盤:今次揀咗鮑魚,大元貝,海蝦,青口同大蜆,入面仲有粟米同芝士腸❤️揀咗小辣,個辣汁食到東南亞嘅椰香味同獨特嘅蒜香😋而且海鮮質素十分之高,尤其鮑魚同元貝都係又大隻又彈牙,一流之選😍可以話係今期必試必打卡!另外值得一提,個粟米同辣汁十分之夾👍🏻🦞麻辣小龍蝦:個辣度比shake shake海鮮高小小,同埋係川辣果種風格,🌶完全係另一種風味,小龍蝦肉質夠晒鮮甜😚🐽德國豬手:呢個又係勁正!起晒啲肉比你,唔洗自己慢慢搞😘做到德國豬手嘅重點,就係外皮烤得夠香脆,咬落去肉質實淨得嚟又滑,唔會油膩,十分推介一戰❤️🏆關於呢間餐廳仲有幾個賣點:✅服務好✅有鳥籠設計座位,打卡夠夢幻✅其實佢係高檔酒吧格局,就咁飲下嘢都寫意✅有飛鏢機,Beer Pong呢啲玩✅兩人惠顧,只要買主食就會送麻辣小龍蝦

🏆關於呢間餐廳仲有幾個賣點:
✅服務好
✅有鳥籠設計座位,打卡夠夢幻
✅其實佢係高檔酒吧格局,就咁飲下嘢都寫意
✅有飛鏢機,Beer Pong呢啲玩
✅兩人惠顧,只要買主食就會送麻辣小龍蝦