2022-05-30
已經期待咗好耐好耐好耐好耐終於嚟到食!!一入到去已經見到店長忙到周圍走,所有嘢全部都親自serve( ´ ▽ ` )ノ個環境偏向懷舊香港,有霓虹燈可以打燈,有個霓虹燈仲喺天花板,超型!今次未坐低已經諗好要食$178嘅10味雞翼放題( ´ ▽ ` )ノ1. Lemon Pepper♥️:有附上檸檬片。初頭以為佢係檸檬雞翼,食落仲話好重pepper味🤤🤤2. Mongolian BBQ:加咗孜然粉嘅雞翼通常都好乾身,但呢款入面仲好重肉汁🤤🤤3. Thai Sweet♥️:大推!食落甜甜辣辣,超級開胃4. Cajun♥️:呢隻係配咗青檸嘅,如果唔係因為太飽,一定會再嗌呢款!5. Hoisin:呢隻有啲甜味😍蜂蜜味超濃6. Buffalo:雞翼偏鹹,亦都帶有辣味,相信啱重口味人士7. Reaper:見店員話超級辣😭膽小的我們不敢試🥹🥹🥹8. Espresso BBQ:無諗過係呢個配搭😂但係意外地好味🥹🥹🥹9. Cali Style♥️:亦都係超好食嘅一款,好重蒜味,會有蒜粒喺面頭😍😍😍10. Ranch:呢款鋪咗好多磨幼咗嘅芝士,食落芝士味超級重,而且雞翼熱身,芝士有少少溶溶地仲好味🥰總括而言,呢間係
5. Hoisin:呢隻有啲甜味😍蜂蜜味超濃
7. Reaper:見店員話超級辣😭膽小的我們不敢試🥹🥹🥹
總括而言,呢間係超值得嚟試。我覺得$178嘅放題性價比都頗高,十款雞翼各有特色😍
——————————
👭🏻人數:2