2021-06-27
傷心酸辣粉咁多分店,見又見得多喇,一定唔少人食過佢地既酸辣粉~ 但食下雞煲烤魚打下邊爐你又試過未呢?😉 宜家指定分店推出佐全日供應仼飲仼食放題🤩 有各式雞煲/烤魚(有辣有唔辣)任君選擇,分別有90分鐘放題(6:00pm前) 同2小時放題 (6:00pm後),可以仼拎配料,仼飲啤酒汽水同飲品,雖然得一個雪櫃裝住,但種類份量已經好夠食👍🏻 今日我與爸爸有個約會,爸爸中意食辣,所以一於同佢黎試試佢🙌🏻➨ 90分鐘放題 - 重慶香辣烤魚 $79/位真係抵到爛,$79一個人,仲要唔洗加一!黎呢到緊係食辣!我地揀佐平時相對少食既烤魚,盤烤魚上枱既時候,我地係😲咁既樣,嘩勁大盤好大條烤魚啊!好有誠意👍🏻 莫講話再出去拎配料打邊爐,細食啲既人成條魚都未必食得晒🤣 條魚肉質相對就鞋佐啲,不過配埋啲辣唔會遜色,我同爸爸戰鬥力都唔簡單,食完之後仲拎佐好多配料。 📎配料推介: 佢地啲肥牛出奇地超好食,兩父女食佐可能有成磅肥牛😂 佢地既麻辣夾心牛丸都好正,好juicy伴住小小麻辣一流!另外當然要加薯粉喇😍➨辣子粟米 $28 ➨涼拌茄子 $25新推出既開胃小食,辣子粟米好新穎未試過咁樣食,佢加佐准鹽既口味同辣粉咸
➨ 90分鐘放題 - 重慶香辣烤魚 $79/位
➨辣子粟米 $28 ➨涼拌茄子 $25
新推出既開胃小食,辣子粟米好新穎未試過咁樣食,佢加佐准鹽既口味同辣粉咸咸地配埋粟米甜甜地幾正,不過粉比較多,會成口都係😂 涼拌茄子搭配秘製醬汁凍食好岩夏天!
➨奶茶/椰汁涼粉冰 $19/杯
夏日推介飲品,大大杯食完辣野涼一涼,正啊!涼粉好足配埋甜甜既椰汁/奶茶💯