餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

2022-05-08 1440 浏览
谭仔三哥新推岀 #还你鸭血 三哥水煮汤老油条鸭血米线 🌟除咗鸭血,仲有唔少期间限定🆕新小食,一于一次过试哂佢😍🍜三哥水煮汤老油条鸭血米线呢碗米线既主角绝对系鸭血😍鸭血有6大旧,每旧都非常Q弹嫩滑,而且吸满水煮汤汤底嘅精华好入味,一旧接一旧食唔停口🤩老油条另上嘅,浸落水煮汤食都好新颖,脆脆地辣辣地咁,尽吸浓汤精华🤤不过呢款汤底由5小辣起跳,食唔到辣嘅朋友可能要注意下🤣怕辣又想试可以免费加芹菜解下辣!🍜蕃茄汤底油扬、鹌鹑蛋、京白菜上面碗米线香浓辛辣,叫多碗🍅蕃茄汤底走健康路线💚拣咗三款新食材:油扬 - 浸落蕃茄汤好满足鹌鹑蛋 - 总共有五粒,粒粒都好滑好弹牙😋京白菜 - 清新爽甜,蕃茄汤再加埋菜即刻感觉好健康😆🐥蒜香鸡翼尖蒜泥味好重,而且芝麻油香味扑鼻,再加上炸蒜,🧄双重香蒜令到口感提升😍鸡翼尖亦都好多肉,唔会净系不断食到骨🤣份量足够👏🏻🐥🌶蒜辣鸡翼尖同样🧄蒜泥味好重,而且带少少辣味,有啲似蒜泥白肉只味咁😍相比蒜香鸡翼尖,呢款加入咗三哥秘制红油更香更惹味🤤🍅香醋芝士鲜原茄呢款凉拌小食好似啲日式前菜好有日本风味🇯🇵原个去皮蕃茄浸住香醋汁,再喺面头撒上芝士粉,酸酸甜甜几开胃😆🍈鸳鸯哈蜜瓜爆珠梳
谭仔三哥新推岀 #还你鸭血 三哥水煮汤老油条鸭血米线 🌟
除咗鸭血,仲有唔少期间限定🆕新小食,一于一次过试哂佢😍

🍜三哥水煮汤老油条鸭血米线
三哥水煮汤老油条鸭血米线

🍜蕃茄汤底油扬、鹌鹑蛋、京白菜
上面碗米线香浓辛辣,叫多碗🍅蕃茄汤底走健康路线💚
拣咗三款新食材:
油扬 - 浸落蕃茄汤好满足
鹌鹑蛋 - 总共有五粒,粒粒都好滑好弹牙😋
京白菜 - 清新爽甜,蕃茄汤再加埋菜即刻感觉好健康😆

🐥蒜香鸡翼尖
蒜香鸡翼尖

🐥🌶蒜辣鸡翼尖
蒜辣鸡翼尖

🍅香醋芝士鲜原茄
香醋芝士鲜原茄

🍈鸳鸯哈蜜瓜爆珠梳打
呢杯饮品系以哈蜜瓜汁、带柠檬香既🎍香茅汁、及🍋柠檬汁调配而成,饮落香甜清新,有种开胃嘅感觉🙈配搭哈蜜瓜味嘅爆珠,咬落好过瘾,解辣一流🤣配埋碗水煮汤老油条鸭血米线食就啱哂!
蒜辣鸡翼尖
  • 蒜香鸡翼尖